Workshops

In de landelijke omgeving van Lettele, gemeente Deventer, tegen een bosrand aan worden de biologische smaakvolle broden van Ton IJsseldijk gebakken in zijn op houtgestookte oven.

In verband met de huidige Corona-maatregelen is het op dit moment helaas niet mogelijk om een workshop te boeken.

Wat kunt u verwachten?

Gedurende de dag kunt u genieten van de natuur en rust die op deze locatie heerst. Indien het weer het toelaat, kunt u vertoeven op het buitenterras onder enkele fruitbomen.

De workshop broodbakken met bakker Ton IJsseldijk is een dagvullend programma.

U krijgt informatie over de granen, het malen ervan, het deegdraaien en vormen van de broden die uiteindelijk in de houtgestookte oven zullen worden afgebakken.

Aan het einde van de dag gaat u met twee eigen gemaakte broden en een naslagwerk naar huis.

Dagprogramma
10.00 uurOntvangst
10.30 uurAanvang workshop
12.30 uurLunch
13.15 uurVervolg workshop
15.00 uurBroden in de oven ‘schieten’
16.00 uurAfronding

Deelname per workshop is maximaal 12 personen.

Heeft u zelf ideeën of wensen voor een groepsactiviteit bij ons dan kunnen wij daarover uiteraard in gesprek om te bekijken hoe dit ingevuld kan worden.

Kosten

De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen € 75,00 inclusief thee/koffie en lunch.

Wij verwijzen u naar de voorwaarden welke gelden voor deelname.

Wilt u alvast meer informatie tot u kunnen nemen lees dan het volgende artikel (Ekoland art. Maart 2011.):